Ordföranden informerar 2006-04-26

Tyvärr har det ju förflutit lite tid sedan dess, så min information om alla händelser kan nog halta lite rent faktamässigt. Till min hjälp har jag dock Sekreterarens uppdateringar av Carcassonne, som vi spelade en del under dessa dagar. Jag måste även nämna de matcher i gamla hederliga ISS till 16-bitaren som spelades, samt de banor Kassören och jag själv avverkade i Mario Cart till samma maskin.Fredagen bjöd i alla fall på rollspel. Vi spelade vidare på den kampanj i Western som tidigare redovisats. Genom en del trixande och en mängd information till Sekreterarens karaktär skickades gruppen mot Kalifornien. Själva spelandet var till en början inte på topp, men när kulorna började flyga vaknade samtliga till liv. Mina otaliga försök att få igång ett äventyr ordentligt var dock inte så lyckade. Delvis beroende på att Svenne H´s karaktär blev svårt sårad relativt tidigt. En del undersökningar rörande ett rån i närheten av deras gömställe gjordes dock. Mer information om detta kommer att återfinnas under länken Aktuella Spel. Kvällen avslutade vi med ett parti Carcassonne som Sekreteraren vann, jag själv blev tvåa medan jag är osäker på hur det gick mellan Svenne H och Kassören.Lördagen var spelledig, men söndagen bjöd på lite brädspel för oss tre som var kvar. Ja, det var de vanliga trogna. Det blev mestadels Carcassonne som spelades, jag tror att vi alla vann varsitt parti. Men även Hunters & Gatherers ställdes upp på bordet. Där var jag som vanligt sist de flesta gångerna, men lyckades i sista partier ta min första plats som inte var sist, nämligen seger. För övrigt minns jag inte så väl vad vi spelade, men jag tror det var något parti Settlers innan helgen även bjöd på History of the World. Där tog jag förstaplatsen efter några bra omgångar runt mitten av partiet, Sekreteraren blev tvåa och Kassören sist.Framtida partier med rollspel har diskuterats, och troligen blir det väl runt mitten av maj när ändå Bergis kunde vara med och spela. Kanske även Bogen och Svenne kan närvara då, vilket skulle ge det största deltagandet sedan juletid. Brädspel kan ju alltid spelas, men lite rollspel skulle ju vara på sin plats där tycker jag. Western kan gott fortsätta som fredagsspel, men jag tycker att Kassören borde kika på något också. Sekreteraren hade förslag på Kult, vilket skulle vara riktigt kul. Dessutom har vi ju två olika grupper igång i D&D som kanske borde användas inom en inte allt för lång framtid!?H&K rullar vidare, och jag ska snart avsluta den statistik jag sedan länge har utlovat ska komma upp på hemsidan. Vad som händer med CIV vet jag inte, men Le Bóg har väl en hel del att göra i sitt nya boende antar jag.Tills vi ses igen…Ordföranden

Lämna ett svar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>