Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 44.210.99.209.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
4068 inlägg.
Götet Götet skrev den 26 juni, 2001 kl. 13:41
Bra Stabilt Kidde. Ps Oakhill bör det stå här uppe under loggan här uppe ^ inte oakhll ds revisorn,
kidde kidde skrev den 25 juni, 2001 kl. 16:03
Svart Snö! Nu har jag i alla fall fixat ett nytt modem, så innan veckan är slut ska jag förhoppningsvis ha PBEM-staten uppe, så det är bara att börja dona med H&K herr. Ordförande.
Ordföranden Ordföranden skrev den 20 juni, 2001 kl. 22:24
Satans Statistik Det lär inte bli någon H&K statistik gjord från min sida innan CDR-strategi statistiken är uppe på hemsidan, och den väntar vi ju på fortfarande. Dessutom så ska ju Sekreteraren dyka upp här i residenset i midsommar, så det lär ju inte bli något gjort den här veckan heller. Alla medlemmar är förresten inbjudna att komma hit om de vill. Glad Midsommar, eller hur det är, från er Ordförande. Särskilt till medlemmarna i staterna, där blir det väl ingen sprit kan jag tro.
GBG GBG skrev den 18 juni, 2001 kl. 15:40
Duktig kidde Ja nu börjar han igen. Visst är det bra att vinna H&K men jag tror att det stigit dig åt huvudet. En vinst är en vinst och att du fick dubbelt så många poäng som tvåan spelar väl mindre roll. Ladda in statistiken så att vi andra kan se den istället för att skryta! Le Revisor,
kidde kidde skrev den 18 juni, 2001 kl. 13:13
MMM En annan sak som säkert förskönar min seger i H&K är ju att jag hade nästan dubbelt så många poäng som tvåan!!!! Bra förslag Valberedaren och Ledamoten, fila ihop ett spel till jul, ni har ju en 4 veckor på er att dra upp riktlinjerna nu i staterna.
Ordföranden Ordföranden skrev den 17 juni, 2001 kl. 23:55
Bra förslag Mycket bra förslag, jag tycker att Ledamoten eller Valberedaren tar tag i det där och filar på ett spel tills dess. Kassören var väl förståss berusad när han ramlade av planet kan man ju tänka. Ska det bli lite mer festande av nu när han har dykt upp?
Bogen Bogen skrev den 15 juni, 2001 kl. 03:27
Semester Allt ar pa topp har och kassoren klarade ocksa av resan over. Vi har haft det lite svalt idag, bara 31grader. Vad det galler strategimastare sa far vi ju ett bra svar om det ar en av dem som haller i det!! Fast det vore ju bra med ett stort pa nasta arsmotte, eller?? Valberedaren & Ledam,
Ordföranden Ordföranden skrev den 14 juni, 2001 kl. 23:38
Tid är pengar Det var då fan vilken tid det tar för Sekreteraren att fixa ett nytt modem, är det för att slippa undan uppdaterandet av hemsidan så länge så möjligt?
Ordföranden Ordföranden skrev den 12 juni, 2001 kl. 23:53
Stark insats Utan att på något sätt förhärliga Sekreterarens insats, så är faktiskt en seger i H&K ganska tungt vägande. Det ligger ju trots allt ett och ett halvt års spelande bakom. Jag vill inte förringa varken segern i den gamla årsmötestrategin, eller i CDR-strategi, men H&K är nog lite värre. Men som sagt, efter Sekreterarens igångdragande av H&K per mail, så kan ju antingen Ledamoten eller Revisorn bli segrare i två spel, vilket i mina ögon skulle ge en given strategikungstitel. Nu är det ju flera pretendenter som kämpar om den utmärkelsen.
Gbg Gbg skrev den 11 juni, 2001 kl. 08:06
Jooo Jo det är klart att du inte kommer att kunna försvara din titel. Fast det var ju bara tur att du vann denna gången så det är väl lugnast att du är SL så har du ju nåt bra att skylla på! Revisorn,
Ordföranden Ordföranden skrev den 11 juni, 2001 kl. 00:04
Mycket bra Det var ju bra att det finns medlemmar som står upp för klubbens färger.
Kassören Kassören skrev den 10 juni, 2001 kl. 12:00
Jaha Hälften är lugna och hälften knäcker bärs. Kassören, L
Väderberg Väderberg skrev den 9 juni, 2001 kl. 15:26
MMM Det var ju jättekul att det var lugnt i Chicago, då kan man ju lika väl vara hemma. Nä, nu är det dags att dra igång grillen och knäcka några bärs. Ordföranden & Kidde,
strategikung strategikung skrev den 8 juni, 2001 kl. 15:44
MMM Ja, revisorn det kan bli rejält svårt att hålla min strategikungstitel om jag ska spelleda nästa omgång. kidde -
Bogen Bogen skrev den 8 juni, 2001 kl. 02:33
fran andra sidan Ledamoten och Valberedaren halsar att allt ar lugnt i Chicago... Bog & Sven,
Revisorn Revisorn skrev den 7 juni, 2001 kl. 10:40
Tokfan! Nu var det ju inte så att det var meningen att min grattulation skulle slå slint i huvudet på den simple sekreteraren. Och att det skulle vara en större bedrift att vinna H&K än dom andra två spelen där jag och ledarmoten vann vill jag bestämt avvisa. Att du för närvarande är strategikung är ju bara en tillfällighet som givetvis kommer att ändras efter nästa strategi. Så lugn och fin nu! Revisorn,
Ordföranden Ordföranden skrev den 7 juni, 2001 kl. 00:48
Copyright Det får fan bli ett sammarbete i regelverket för H&K över email, jag vill gärna se hur spelet kommer att utvecklas. Vad som försvinner och vad som kommer till. Man har ju fan copyright på det där tycker jag allt! Det borde väl bli en del nedskärningar på reglerna inför mailspelande? Javisst! Det ska vi fira. Grilla och dricka får det bli.
ALSEDA!!!!! ALSEDA!!!!! skrev den 6 juni, 2001 kl. 15:33
MMM Jaha, där ser man, då gick man tydligen och blev strategikung över natten, inte helt oväntat, jag har ju faktiskt kännt på mig det i typ 1,5 år. Vad det gäller Ordförandens påstående om att jag skulle dra igång en ny omgång av H&K, så kan jag bekräfta att jag planerar att dra igång en nyomgång i höst, den här gången över e-mail, med halverad karta för att skapa lite konflikter på ett tidigt stadie. Vad det gäller firandet av min seger i H&K så kan jag meddela övriga medlemmar att jag ska upp till Ordförandens residens och fira rejält ihelgen. Måste bara säga att en seger i H&K känns lite mäktigare än Revisorns och Ledamotens små triumfer. Strategikungen,
Ordföranden Ordföranden skrev den 5 juni, 2001 kl. 22:50
Olika vinnare i strategin Gamla årsmöte strategin: Revisorn CDR-Strategi: Ledamoten H&K: Sekreteraren Det är spridning, frågan är när och vem som tar hem nästa. Ryktet säger ju att Sekreteraren ska dra igång något per mail.
kidde kidde skrev den 14 maj, 2001 kl. 02:02
MMM Jag kan bekräfta att jag fått en massa stat från PBEM, men det kommer ta lite tid, men jag hoppas kunna slänga upp det på sidan innan veckan är slut.