Ordföranden informerar 2016-12-28

Jaha, årsmötet är skjutet på framtiden som ni säkerligen har märkt vid det här laget. Det klassiska 23:e-mötet blev inställt det här året på grund av diverse omständigheter. Som läget ligger nu kommer årsmötet istället gå av stapeln helgen 13-15 januari någon gång. Beroende på vilka som vill och kan vara med avslutas möteskvällen med antingen brädspel eller D&D.

Det positiva är att vi ändå lyckades spela lite brädspel i julhelgen. På grund av trötthet och missuppfattningar blev det dock bara jag själv och Kassören som spelade på annandagen. Då avverkade vi två omgångar Zug um Zug Nordic countries som resulterade i en seger var, liksom ett parti Carcassonne där Kassören gick segrande ur bataljen. Ytterligare positivt var att Sekreteraren anslöt kvällen därpå för att delta i de två Carcassonnepartier som då avverkades. Båda dessa togs hem av undertecknad medan Kassören och Sekreteraren tog varsin andra och tredjeplats. Kika in på statistiksidan för att uppdatera er vidare!

Inte mycket mer finns att säga, utom det vanliga att ni håller utkik i gästboken. Dessutom gäller det att boka biljetten till tjugondagjul redan nu.

…på övertid.
Ordföranden

Lämna ett svar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>